Graag nodigen wij je uit voor onze informatiemiddag op zaterdag 28 maart van 14:00 uur tot 16:00 uur in het Informatiecentrum Delftlanden gelegen aan de Zandzoom 22 te Emmen (Delftlanden).

I.v.m. met de recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus zijn we helaas genoodzaakt om de geplande informatiemiddag op zaterdag 28 maart niet door te laten gaan.

Wil je toch graag meer informatie?

Dan staan we je graag telefonisch te woord voor al je vragen omtrent de laatste beschikbare kavels op De Beeldentuin in Emmen. Want je kunt nu nog kiezen voor een kavel van jouw keuze met daarop het woningtype van jouw keuze. Kies uit maar liefst 6 woningtypes met een hoogstaand afwerkingsniveau en een duurzaamheidslabel van A+++.

NU KOPEN = DIRECT BOUWEN

NOG ENKELE KAVELS BESCHIKBAAR MET KEUZE UIT 9 VERSCHILLENDE TYPE WONINGEN

Vrijstaand en duurzaam wonen vanaf € 365.000 vrij op naam inclusief luxe Villeroy & Boch badkamer, sanitair en tegelwerk.

Op dit tijdstip zullen wij voor jou klaar staan om eventuele vragen te beantwoorden en kun je je tevens uitgebreid oriënteren op de verschillende woningtypes in het plan ‘De Beeldentuin’. Daarnaast ontvang je van ons de brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier.
Wij zien je graag op aanstaande zaterdag 28 maart in het Informatiecentrum van de Delftlanden!